در این مقاله قصد داریم به بررسی زمان سرویس درب اتوماتیک شیشه ای بپردازیم. پس تا انتهای این مطلب همراه دورژانس باشید. درب های اتوماتیک شیشه ای که بدون داشتن احتیاج به تکان دادن دستگیره، به شکل اتوماتیک باز و بسته می شوند، بیشتر از ۲۰ سال می شود که در کشور توسط افراد دیده و مورد توجه قرار گرفته شده اند. زمانی اگر یک ساختمان خیلی لوکس بود، در ورودی لابی آن از درب شیشه ای اتوماتیک استفاده می شد. اما امروزه دیگر مراجعان یک ساختمان یا واحد تجاری پر رفت و آمد، انتظار دارند که هنگام ورود یا خروج در برای آن ها باز یا بسته شود.
زمان سرویس درب اتوماتیک شیشه ای
سوال تمامی افرادی که از درب های اتوماتیک شیشه ای استفاده می کنند این است که از کجا متوجه بشویم که چه زمانی باید درب اتوماتیک خود را سرویس کنیم و یا به عبارتی از کجا بدانیم زمان سرویس درب اتوماتیک شیشه ای ما چه زمان است؟ در پاسخ به این سوال باید بگوییم تمامی محصولاتی که شما خریداری می کنید، نیازمند نگهداری و تعمیر می باشد. اما برای اینکه درب شیشه ای شما خراب نشود و زودتر نسبت به سرویس آن اقدام کرده باشید باید بگوییم که بهتر است با داشتن قرارداد نگهداری درب اتوماتیک، به تکنسین ها اجازه دهید تا سر زمان مشخص نسبت به زمان سرویس و چک دوره ای درب شما اقدام نمایند. با این کار هر زمان که درب شما نیازمند تعمیر و یا رسیدگی دارد، توسط کارشناسان و تکنسین ها کشف و رفع می شود. از مزیت های تعیین زمان سرویس درب اتوماتیک شیشه ای توسط کارشناسان در تاریخ های معین در قرارداد و نگهداری درب اتوماتیک، جلوگیری از خراب شدن و وارد شدن آسیب جدی به درب می باشد.
مزایا و معایب درب های اتوماتیک شیشه ای چیست؟
- سهولت استفاده: لازم نیست خودتان درب های اتوماتیک را باز یا بسته کنید
- آلودگی صوتی ندارد: لنگهها به هم نمیخورند و لولاها صدا نمیدهند
- مناسب افراد کم توان: اگر شخصی کمتوانی جسمی دارد یا سالمند است بدون هیچ محدودیتی میتواند از این درها استفاده کند
- بهبود مصرف انرژی: در اتوماتیک خودشان بسته میشوند و احتمال اینکه مراجع آن را باز بگذارد، از بین میرود در نتیجه، گرما یا هوای خنک داخل از بین نمیرود.
- کاهش آلودگی هوایی: وقتی در اتوماتیک خودبهخود بسته میشود گرد و غبار وارد ساختمان نمیشود به علاوه میتوان از سیستمهای ایجاد هوا هم استفاده کرد و این جریان هوا انواع حشرات موزی را از ساختمان دور میکند.
- احترام به مراجع: هنگامی که مراجع میخواهد وارد ساختمان شود و در خودبهخود جلوی او باز میشود، حس خوشامدگویی و احترام ویژه به او دست میدهد.
- استفاده فضایی بهینه: درهای عادی فضای زیادی را برای باز شدن اشغال میکنند اما اکثر درهای شیشهای اتوماتیک، فضای اضافهای را نمیگیرند و میتوانید از فضای کنار در هم استفاده کنید.
- افزایش امنیت: قفلگشایی در اتوماتیک بسیار سخت است و در صورت نیاز مدیریت، در شرایط اضطراری، از راه دور قفل میشوند.
معایب درب های اتوماتیک شیشه ای چیست؟
- منبع انرژی برق است: اگر در شیشهای برقی، منبع تغذیه باطری اضطراری نداشته باشد، با قطع برق، دیگر باز یا بسته نمیشود. بنابراین، هنگام خرید درب اتوماتیک، باید به این نکته دقت داشته باشید.
- آمادهسازی محل نصب: محل نصب باید با فریم درب اتوماتیک انتخابی هماهنگی داشته باشد. در غیر این صورت باید کمی نمای دیوارها را تغییر دهید.
- لزوم کمک از تعمیرکار تخصصی: اگر درب اتوماتیک به هر دلیلی خراب شود، نمیتوانید تعمیر آن را به هر کسی بسپارید؛ زیرا سیستم الکترونیکی مرکزی آن، باید توسط تعمیرکار متخصصی تعمیر شو، بنابراین قبل از خرید این هزینههای جانبی را هم در نظر بگیرید.
درب اتوماتیک کشویی
صفحه های درب اتوماتیک کشویی، به صورت کشویی باز و بسته میشوند و کاربرد آن اغلب برای ردگاههایی است که برای رفت و آمدهای دو طرفه طراحی شدهاند.
افراد میتوانند لوازم سنگین را به راحتی از درهای کشویی عبور دهند.
اجزای درب های اتوماتیک شیشهای کشویی
- گرداننده (اپراتور)
- هدر (Header)
- چرخ های حامل
- محورها
- مسیر
- قفل
- سیستم فعال سازی است
انواع درب های اتوماتیک شیشه ای کشویی
- کشویی تکی
- کشویی دوطرفه
- کشویی تلسکوپی
درب های اتوماتیک شیشهای نوسانی مزایایی دارند از جمله:
- کمترین فضا را اشغال میکنند
- بیشترین فضای برای تردد دو طرفه را فراهم میکنند
- مناسب افراد ناتوان: انواع کم انرژی درهای نوسانی با دکمه بیسیم فعال میشوند و برای افراد کمتوان یا سالمند مناسباند
- درب های اتوماتیک چرخشی صفخات درب اتوماتیک شیشهای چرخشی به یک جهت می چرخند درنتیجه ورود و خروج افراد زیادی به طور همزمان انجام می شود. این درها می توانند دو بال، سه بال و چهار بال داشته باشند که معمولا از شیشه ساخته شده اند. با استفاده از این نوع در، در انرژی صرفه جویی می شود.
درب های اتوماتیک تاشو
وقتی که در قسمت درگاه ورودی ساختمان یا واحد محدودیت فضا داشته باشیم، از درب اتوماتیک شیشهای تاشو استفاده میکنیم. این دربها میتوانند از یک یا دو طرف باز و بسته شوند.
اجزای درب اتوماتیک شیشهای تاشو
- صفحات درب اتوماتیک
- هدر(Header)
- گرداننده (اپراتور)
- محور
- ریل های راهنما
- سیستم امنیتی و قفل
نکات خرید درب های اتوماتیک شیشه ای
اگر برای ساختمان در حال ساخت یا بازسازی یک مجموعه به درب اتوماتیک شیشهای نیاز دارید، بهتر است این مراحل و نکات خرید را در نظر بگیرید تا بعدا از انتخاب خود پشیمان نشوید
محدود کردن انتخاب انواع مدل درب های شیشهای
در بازار انواع و اقسام مدل درب شیشهای اتوماتیک وجود دارد که اگر بخواهید تمام آنها را از نظر بگذرانید، شاید لازم باشد ۱-۲ ماه وقت صرف کنید. بنابراین ببینید، دقیقا چه نیازی دارید و دقیقا دنبال همان بروید
سوالهای مهم درباره درب شیشهای اتوماتیک
برای اینکه راحتتر و سریعتر انتخاب خود را انجام دهید، این سوالها را از خودتان بپرسید:
- درب را برای کجا میخواهید؟
- ساختمان چه مراجعانی دارد؟
- ترافیک و تعدد مراجعان چقدر است؟
- چقدر بودجه دارید؟
- وضعیت جسمانی افرادی که از درب رد می شوند چگونه است؟
- محدوده درگاه چقدر مساحت دارد؟
- شرایط اقلیمی و آب و هوای منطقه چگونه است؟
جنس و موتور درب شیشه ای اتوماتیک
بعد از اینکه سوالهایی که در قسمت قبل گفتیم را از خودتان پرسیدید، بر حسب اینکه کاربری و ترافیک تردد درب مورد نظرتان چقدر است باید به برندها و سازندگان درب شیشه ای اتوماتیک توجه کنید. مثلا اگر درب اتوماتیک را برای یک فروشگاه زنجیرهای بزرگ یا بانک میخواهد حتما باید از موتورهای الکترونیکی قوی استفاده کنید. در حالیکه شاید یک فروشگاه لوازم خانگی لوکس تردد خیلی زیادی نداشته باشد، پس لازم نیست موتور قوی را انتخاب کند.
سنسورهای درب های اتوماتیک شیشه ای
همه دربهای اتوماتیک صرف نظر از مدلی که دارند با یک سنسور(حسگر)، دستور باز یا بسته شدن را اجرا میکنند.
انواع سنسور درب های اتوماتیک شیشه ای
سنسور فشار: اطراف درب شیشه ای اتوکاتیک اجزایی به نام تشکهای کنترل نصب میشوند که به تغییر وزن و فشار حساس می باشند و درنتیجه هنگامی که کسی روی این سنسورها حرکت کند، باز و بسته شدن در، انجام میشود. اگر فرد روی سنسور در حالت ایستاده بماند، درب هم باز میماند. تمامی این حکرات قابل تنظیم هستند.
سنسور نوری درب های اتوماتیک شیشه ای
سنسورهای نوری درب های اتوماتیک با احساس تغییر در طول موج، سبب باز یا بسته شدن دری میشوند. سنسورهای نوری دو طرف در امواج نوری محدوده مایکروویو یا ۱۰.۵ گیگاهرتز را تشخیص میدهند اما چون فقط حرکت حس میکنند اگر فرد تحرک زیادی نداشته باشد در باز نمیشود. معمولا افراد کم توان یا سالمندها دچار این مشکل میشوند و اگر متوجه شیشهای بودن درنباشند ممکن است با آن برخورد کنند.
سنسورها چطور درب های اتوماتیک را باز و بسته میکنند؟
سنسورهای درب شیشهای اتوماتیک به چرخها، غلتک ها و لولاهای مکانیکی متصل می باشند و با تحریک سنسور، نوارهای لاستیکی متصل به آن ها کشیده و بخش مکانیکی درب اتوماتیک باز یا بسته میشود.
کاربرد درب اتوماتیک شیشهای بیشتر کجا است؟
- فروشگاه های مواد غذایی
- فروشگاههای زنجیرهای
- هایپر مارکت
- سوپرمارکت
- سوپرگوشت و قصابی
- عطاری
- مراکز مرتبط با زیبایی و مد
- فروشگاه لباس
- آرایشگاههای شلوغ
- فروشگاههای زنجیرهای برندها
- دیگر مراکز اداری و تجاری
- مراکز تفریحی
- هتل
- سینما
- تئاتر
- نمایشگاه
- شهربازی
- مراکز درمانی
- آزمایشگاه
- درمانگاه
- مطب
- کلینیک
- خانه سالمندان
- بیمارستان
- ادارههای دولتی پرمراجع
- شعبههای بیمه
- بانک
- نمایندگی تعمیرگاهها
- نمایشگاههای خودرو
- فروشگاههای نوشت افزار
- فروشگاههای لوازم خانگی
- فروشگاههای تجهیزات الکترونیکی و دیجیتال
- فروشگاههای مبلمان و دکوراسیون
انتخاب برند درب های اتوماتیک شیشه ای
واحد دورژانس نمایندگی انحصاری برند های محبوب و پرفروش دنیا بوده و تمامی محصولات از برند ها فک، جنیوس، مگنتیک و فادینی را پوشش می دهد. تنها کافی است تا برای انتخاب برند در اتوماتیک به این موارد توجه کنید:
- کیفیت موتور الکترونیکی
- کیفیت شیشههای مورد استفاده
- کیفیت فریم
- خدمات پس از فروش
- موارد الکترونیکی تحت پوشش گارانتی فک